2

No Porn? No Prob.

Fergeteges , 2011.02.20. 16:51

Sok emberrel előfordul, hogy nincs ideje, vagy alkalma arra, hogy azt tegye amit (ne tagadjuk) minden kamasz srác, vagy felnőtt férfi szivesen tesz. Nem igazán jut el a felnőtt filmekbe való belemerülésig, vagy a szinésznők részletes megvizsgálásáig.

 

Mi lehet ennek az oka?

- Nincs megfelelő - ezzel a témával foglakozó – csatorna

- Kistestvér van a szomszédban, a szülők bármikor bejöhetnek

- Házasság (vagy csak egy szigorú kapcsolat(minek?))

 

Valjuk be, a férfiaknál/ fiúknál nem mondom, hogy szükségletnek, de azért a szorakozató kikapcsolódás egyik formályának számít ez a fajta rendezői bravúr.

 

Mit lehet tenni?

Nagyon jó kérdés. A szegény kapcsolatban lévők(?), vagy csatornára nem jogosult emberek kedvéért, összegyújtöttem egy kis csokrot, ami segíthet az ezzel a problémával küzdőkön. A most következő néhány ötlet hozzájárulhat a felnőtt-filmcsokrot mellőző olvasóknak.

Föző Csatorna

A főző csatornákon (szerencsére) megfordulnak női szakácsok is, akik megmutatják, hogy hogyan kell elkészíteni az éppen esedékes ételt. A főzéshez hozzátartozik, az étel elkészítése (egyértelmű különben csak melegítésnek hívnánk), és az elkészítés közbeni kostolás, ízlelés.

Nézd, ahogy a női szakácsnő, kecses, kedves mozdulatokkal maszírozza bele a változatosabbnál, változatosabb fűszereket a husokba. Nézd ahogy finoman, ügyesen kevergeti a hosszú fakanállal az éppen készülő ragut. Nézd, ahogy lassú harapásokkal- , mint egy telhetetlen gyerek – kényeszteti magát a munka gyümölcsével.

ps. Attól még, hogy egy férfi sokat néz föző műsort nem biztos, hogy csak emiatt. Rengeteg (sajnos sokkal több) a férfi szakács akinek csak a tudásáért(?), és a tanulásért nézzük a csatorna műsorait.

Meterológiai Jelentés

A tv műsoraiban szinte ez az egyetlen olyan műsor, ahol az ember egész testét mutatják. Annak ellenére, (ugyanúgy, mint a főző csatornáknál) hogy a férfiak vannak nagyobb szerepben, gyakrabban láthatjuk őket mutogatni, ha szerencsések vagyunk, kifoghatunk női „műsor vezetőket”.

Nézd ahogy az időjárást jelentő hölgy forog körbe, hajlik jobra-balra, és nyújtózkodik, hogy minden helyet elérjen, mindent megtudjon mutatni.

Reggeli Fitness Műsorok

Tudom, tisztában vagyok vele, hogy nehéz dolog megtalálni napjainkban ezt a fajta „szórakoztató” időtöltést. De ha sikerül, érdemes végignézni, érdemes kiélvezni nehéz munkánk gyümölcsét.

Nézd ahogy a bemelegítés közben, a műsorvezető midnene megnyúlik, nézd ahogy a fárasztó gyakorlatok közben, a verejték végig csúszik, csurog a halántékától az egész arcán, majd követve a szemrevaló teste vonalát, egészen a földig.

 

Öltözz Ki!

dorko. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szovegkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr942674980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fergeteges 2011.02.21. 15:36:51

A Dorko az a Dorian beceneve, ami pedig egya angol férfiu név (Dor férfi.. igaszábol én sem tudom, hogy mi az a dor férfi, de ez fekán hangzik:D)
és a második kérdésre a válasz: nem az bem lány.. szerinted egy lány ilyeneket ír?:D

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása