Ki a Király - A „Törtetők”

Fergeteges , 2011.02.19. 01:57

Életünk szerves része a másik nemmel való kommunikáció, illetve a kapcsolat ápolás. Arra, hogy a  nőkkel való beszélgetés kezdeményezése meggyőző, sikeres legyen, különböző taktikák, és trükkök segítségével megszámlálhatatlan  módszer van.

 

A két legelterjedtebb:

- A „Törtető”

- A „Nehezen-Megkapható”

 

A „Törtető”

A „Nehezen-Megkapható” – val ellentétben, eme stílus művelői főként a férfi nem képviselői közül kerülnek ki. Persze ez nem jelenti azt, hogy a másik nem nem használja, de köztudott tény vagy inkább egy olyan dolog amivel mindeki tisztában van, hogy a fiúk/férfiak gyakrabban csinálják.

Mi az a „Törtető”?

Azt az embert nevezzük a „Törtető” stílus használójának – röviden törtetőnek – akik úgy próbálják 'bemutatni' magukat, hogy gátlások nélkül – vagy csak kevés gátlással – minden lánynál próbálkoznak.. Nem félnek attól, hogy a lányko/nők esetleg nem állnak velük szóba. Azon az elven ’működnek’ , hogy ha nincs sikerük A-nál majd talán B-nél lesz.

Miért működik?

Mivel nagyon sok lány van a bolygón, - annak ellenére, hogy (mint ahogy mindenki tudja) nem biztos a siker eme trükk használatakor – van olyan lány, aki (vagy csak szánalomból, vagy csak azért, mert nem régóta van túl egy borzasztó szakításon) „bedől” ennek.

Fiú/Férfi:

Ha egy fiú/férfi minden lánynál bepróbálkozik, akkor biztos, hogy sok elutasítással találkozik, de az is biztos, hogy a végén (mint ahogy már mondtam: vagy szánalomból, vagy azért mert  a szakítás után arra gondol, hogy mostmár barki jó) siker koronázza a próbálkozásokat.

Lány/Nő

A lányoknál/nőknél a törtetőség nem így nyílvánul meg. Annak ellenére, hogy van némi hasonlóság (különben nem így hívnák), a cselekmény másként zajlik, és a siker felé vezető út is rövidebb, hiszen ha egy lány/nő felajánlja magát, a férfiak/fiúk áltlában nem haboznak.

Egy a „Törtető” - k közül

Már a blog kezdete óta tudtam, hogy egyszer eljön az a bejegyzés, amikor erről írhatok. A most következő kis részletecske bizonyítani fogja hogy midenhova (még a királyokhoz is) eljut a tárasdalom szemete.

Az ember akiről szó lesz, a „Törtető” –ség egyik minta példája. Az ember: ALEKOSZ

Szerintem, mindannyian hallottunk a VV eme meghatározó személyéről. Annak ellenére, hogy a lányok nagy része nem veszi komolyan, kineveti, mégis ő volt az első ember abban a szerencsétlen műsorban aki csókot lopott.. (mondjuk hogyha hozzátenném, hogy kitől, máris rosszabbul hangzana).

Alekosz egy igazi „Törtető”. Ha nem sikerül a hódítás, akkor is folytatja, csak egy másik lánynál.

Ki a Király?

Az igazán profi ember, az aki képes keverni a stílusokat, miután felismerte, hogy melyik az aminek a segitségével a legnagyobb az esély a sikerre.

Ezeken kívűl több stílus is van, de mint ahogy a bejegyzés elején már írtam, ez a két leghasználtabb, és a két legfőbb stílus.

Persze ha újat mutatsz, és hogyha olyat használsz amihez nincsenek hozzászokva, még rejtélyesebbnek tűnhetsz.. és mint az oldal olvasója, tudod, hogy a rejtélyesség fontos jellemződnek kell hogy legyen.

 

Öltözz Ki!

dorko. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szovegkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr162671879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása